Bedrijven

Vind personeel met specifieke ervaring of vooropleiding

Heeft u moeite met het vinden of binden van geschikt personeel? Youjo ontzorgt uw organisatie! Middels matching van uw wensen aan de door ons voorgeselecteerde en gericht opgeleide kandidaten besparen we uw organisatie tevens kostbare tijd in het rekruteringsproces.
banner1
banner1

Vind gemotiveerde medewerkers voor uw bedrijf

Het is steeds lastiger om goede medewerkers te vinden. Youjo helpt u om extra medewerkers te vinden om uw bedrijf te ondersteunen. Youjo is een ondernemende partij die jonge mensen (tussen de 17 en 23 jaar) kan aanbieden tijdens vakanties, uitval of door de week ter ondersteuning van de vaste medewerkers. Deze jonge medewerkers komen tijdelijk of vast bij u in dienst met een flexibel contract. De relatief lage loonkosten (in vergelijking met uw vaste medewerkers) dragen bij om de druk op uw medewerkers te verlagen. U kunt deze jonge mensen alvast binden met uw bedrijf. U maakt ze enthousiast voor een toekomstige job in uw branche.

No Cure, No Pay

Youjo werkt op een No Cure, No Pay basis. Dit houdt in dat wij geen kosten factureren voordat er een prestatie is geleverd vanuit onze kant. Bij een beginnende samenwerking gaan wij actief op zoek naar gemotiveerde jongeren die geschikt zijn voor uw bedrijf. De promotie van uw vacature wordt onder andere via onze social media platformen gedaan. Zo zorgen wij voor een constante stroom aan interacties op uw vacature! Daarnaast zijn er nog vele andere manieren waarop wij geschikte jongeren voor uw vacature werven! Dit allemaal gratis tot dat er een match is gemaakt!
banner1

Hoe werkt het?Meld uw organisatie aan bij Youjo


Maak een Youjo account aan voor uw organisatie. Dit account kan gebruikt worden om nieuwe vacatures te plaatsen en om de reacties van kandidaten in te zien.


Plaats binnen enkele minuten de eerste vacature


Schrijf een korte omschrijving van de job met daarbij de competenties die vereist zijn. Selecteer daarna welke online trainingen van de Youjo Academy een kandidaat minimaal gevolgd dient te hebben voor diegene aan de slag kan. Kijk hier voor meer informatie en het aanbod van de Youjo Academy.


Ontvang binnen enkele dagen reacties en selecteer kandidaten


U ontvangt een notificatie wanneer een kandidaat zich aanmeldt. Deze kandidaat verschijnt in het job overzicht, waar u de kandidaat kunt inzien en de motivatie van deze kandidaat om bij uw organisatie aan de slag te gaan.

Ter voorbereiding kan uw organisatie 3 vragen selecteren die de kandidaten tijdens hun aanmelding op uw job in moeten vullen. Denk hierbij aan de motivatie, het doel of andere belangrijke informatie die u wilt weten over de kandidaten.

Test kandidaten op hun basisvaardigheden door middel van een online vragenlijst op de Youjo Academy.

Voor premium abonnees doet Youjo een eerste live gesprek met de kandidaten voordat wij ze doorverwijzen naar uw organisatie.


Nodig kandidaten uit voor een gesprek


Op papier is er een match tussen de interesses van de kandidaat en de wensen van uw organisatie. Om te zien of de kandidaat matcht kunt u een persoonlijk gesprek plannen met de kandidaat.


Nazorg voor kandidaten en organisaties


Tijdens en na de plaatsing van de kandidaat kunt u altijd contact met ons opnemen.

De voordelen samengevat

Plaats binnen enkele minuten een vacature
Ontvang reacties binnen 24 uur
Match kandidaten op competenties en wensen
Vind binnen 1 week de geschikte kandidaten

Wat kost het?

U betaalt vanaf het moment dat wij de eerste medewerker plaatsen bij uw bedrijf. De eerste periode is dus volledig gratis. Wanneer wij de eerste medewerker plaatsen dan zijn de kosten €41,99 per maand voor de advertentie op ons platform en eerste plaatsing van een medewerker.

Elke extra medewerker kost vanaf €11,99 per maand afhankelijk van de hoeveelheid medewerkers die wij plaatsen.

Basis

Start met de basis

1 medewerker plaatsing

1 job plaatsen

Match kandidaat medewerkers

Selecteer trainingen

€ 41,99

/m

Standaard

Gebruik meer mogelijkheden

1 medewerker plaatsing

5 jobs plaatsen

Match kandidaat medewerkers

Selecteer trainingen

Jobs met logo en afbeelding

€ 59,99

/m

Premium

Maak gebruik van alle voordelen

1 medewerker plaatsing

Onbeperkt jobs plaatsen

Match kandidaat medewerkers

Selecteer trainingen

Chat ondersteuning

Jobs met logo en afbeelding

Voorselectie door onze specialisten

Uitgelicht op ons platform

€ 86,99

/m

Job plaatsing

Kosten per extra medewerker per maand

2-5

16.99

/p/m

6-10

15.99

/p/m

11-15

14.99

/p/m

16-20

13.99

/p/m

21-25

11.99

/p/m

Voorbeeld Case

Stel er worden 8 kandidaten geplaatst en u heeft het Standaard abonnement. Dan betaalt u €59,99 per maand voor het abonnement + 7 keer €15,99 voor de extra medewerkers. Dat is totaal €171.92 per maand voor 8 nieuwe medewerkers.

Meld je aan

Meld je vrijblijvend aan om op de hoogte te blijven. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met op.

© 2022 Youjo - Alle rechten voorbehouden